Wij zijn Tagtell

NFC oplossingen van de toekomst

Thijs, Paulien & Chris

Tagtell is opgericht in november 2017 en sindsdien hebben wij samengewerkt aan het vinden van NFC oplossingen die toegankelijk zijn voor iedereen. Door de verschillende achtergronden van onze teamleden, zijn wij in staat om vanuit verschillende kanten tot een oplossing te komen. Samen met onze partners zoeken wij naar een uniek product, alles om te zorgen voor een verbinding tussen de digitale en fysieke wereld.

Tagtell is ontstaan uit een project genaamd WheelReveal. Tijdens dit project is een app opgebouwd die door middel van NFC de locatie van een fiets kon opslaan. Door gebruik te maken van de kennis uit dit project, hebben we Tagtell kunnen oprichten. Er zijn namelijk genoeg toepassingen te verzinnen met NFC en met Tagtell is er de mogelijkheid om deze verschillende idee├źn uit te werken. Door de brede opzet te kiezen, kijken wij naar meer manieren om NFC in de wereld toe te passen.


Wij werken volgens de filosofie dat je samen met anderen moet werken aan de oplossing. Niet iedereen is in staat om alles te overzien en daarom is de samenwerking voor ons van groot belang. Door de kennis te bundelen kan je samen tot een grotere oplossing komen en zo zal het project een succes worden. Verder staan wij voor kwaliteit en service op het gebied van NFC en zorgen we voor korte lijnen met onze partners. Hoewel NFC nog steeds in de kinderschoenen staat, gelooft Tagtell dat deze techniek ons verder kan helpen. Nieuwe toepassingen zijn overal te vinden en het is zaak om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn. Wij denken dat met NFC een nieuwe manier van communicatie mogelijk is, door op locatie een digitale omgeving te verbinden met de fysieke. Een project is pas een succes als de gebruiker blij wordt van de stickers en deze dolgraag wil blijven gebruiken.

Tagtell

© 2017, Tagtell